Actieve vakantie in Setesdal

Ben je op zoek naar een actieve vakantie? Zet koers naar Setesdal! Deze verborgen parel in het zuiden van Noorwegen wordt vaak over het hoofd gezien, maar is een fantastische bestemming op relatief korte afstand van Nederland. Setesdal is perfect voor gezinnen met kinderen en voor iedereen die van natuur houdt. Verken de betoverende valleien, kristalheldere meren en uitgestrekte bossen en hoogvlaktes terwijl je wandelt, kajakt, klimt of deelneemt aan wateractiviteiten. Setesdal biedt talloze mogelijkheden voor een avontuurlijke vakantie vol sportieve activiteiten en indrukwekkende natuurbelevenissen.
Welkom in Setesdal – jouw avontuur begint hier!

Dag-tot-dag-programma (klik op het pijltje voor het hele programma)
Dag 1 naar Noorwegen

Per eigen vervoer reis je naar Hirtshals in Noord-Denemarken. Na een korte overtocht per ferry bereik je in enkele uren varen de haven van Kristiansand. Hiervandaan is het nog maar 1,5 uur rijden naar je bestemming in Setesdal.

Dag 2 – 6 actieve avonturen in Setesdal

Je hebt een hele week om de regio Setesdal te verkennen. Er zijn talloze activiteiten om van te genieten, zoals raften, kajakken, klimmen, wandelen, fietsen, vissen, zwemmen en nog veel meer. Daarnaast biedt Setesdal ook veel op het gebied van cultuur. Ontdek de rijke tradities en historie van de regio, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, door een van de musea te bezoeken. Verken het natuurgebied waar “Hunted into the Wild VIPS” werd opgenomen en laat je verrassen door al het moois dat Setesdal te bieden heeft. Je zult je geen moment vervelen!

Dag 7 terugreis

Mocht je nog tijd hebben voordat de ferry vertrekt, raden wij aan om wat tijd door te brengen in Kristiansand. Verken de stad en geniet van de laatste momenten in Noorwegen. Met je koffer vol nieuwe herinneringen keer je vervolgens terug naar huis na een onvergetelijke week in Setesdal.

Deze reis is ook heel geschikt om je hond mee te nemen!
Details van de reis (klik op het pijltje)

Deze reis is te boeken vanaf ca. € 298,- per persoon, bij 4 personen

Wij werken met flexibele tarieven en de prijs kan bij boeking veranderen op basis van vraag en aanbod. Dit betekent vaak des te dichter bij de vertrekdatum, des te hoger de prijs.

Boek daarom op tijd om de beste prijzen te krijgen.

Inbegrepen bij de reissom:

* Overtocht van Hirtshals naar Kristiansand en v.v. voor een normale personenauto en max 5 inzittenden
* 7 nachten in een appartement of huisje met 2 slaapkamers, inclusief eindschoonmaak
* Bijdrage GGTO garantiefonds a € 9,- per persoon
* Reserveringskosten a € 25,- per boeking

Niet inbegrepen bij de reissom:

* Maaltijden
* Bedlinnen/handdoeken – dit is mogelijk te huren voor € 15,- per persoon. Vooraf opgeven
* Excursies
* Uitgaves van persoonlijke aard

Liever duurzaam reizen? Wist je dat de meeste van onze reizen ook per openbaar vervoer mogelijk zijn? Deze reis is ook geschikt voor openbaar vervoer. Wil je een langere reis? Kijk dan naar onze 10-daagse reis per openbaar vervoer.

Om een offerte aan te vragen kun je onderstaand formulier invullen:

    Offerte aanvragen

    Contactgegevens

    Reisgegevens

    Hoe ken je ons?