Workation in Scandinavië

Vele bedrijven geven hun werknemers de mogelijkheid om op workation in Scandinavië te gaan. Even in een andere omgeving en elkaar (beter) leren kennen. Wat is dan beter dan samen naar een inspirerende omgeving af te reizen en met het team op pad? Zo kun je dichter bij elkaar komen en in teamverband weer een nieuwe koers uitzetten.

Inspiratie

Beeld je in: brainstormsessies in de schaduw van majestueuze bergen, teambuilding op een bevroren meer, en strategieplanning onder het betoverende noorderlicht. Dat is pas een teamuitje dat jullie niet snel zullen vergeten!
Noorderlicht in zuid noorwegen
Inspiratie opdoen onder het Noorderlicht (Foto: Vibeke – Feel NordiX)

Maar er zijn ook andere redenen om een bedrijfsreis te organiseren. Zo heeft één bedrijf belang bij een passende locatie voor het lanceren van een nieuw product of dienst, en een ander wil graag hun topverkopers verwennen met een bijzondere reis die hun successen echt in het zonnetje zet.

We zien ook dat steeds meer bedrijven kiezen voor een ‘workation’ in Scandinavië. Dit is niets anders dan een combinatie van ‘work’ en ‘vacation’ oftewel een werkvakantie. Uit een Zweeds onderzoek is gebleken dat werken in een natuurlijke omgeving een positieve invloed kan hebben op je mentale gezondheid en welzijn. Een week of langer werken in een inspirerende omgeving waarbij je de combinatie maakt tussen werken en vrije tijd kan daarom veel opleveren voor je medewerkers en hun werkgeluk.

Werkgeluk

Wist je dat werken in de natuur een magische impact heeft op de mentale gezondheid? Ons workation-concept brengt de juiste balans tussen werk en ontspanning, zodat jouw team niet alleen effectiever samenwerkt, maar ook fluitend naar kantoor terugkeert.

Van gezellige vrijdagmiddagborrels bij het knapperende kampvuur tot feestelijke diners onder het betoverende noorderlicht – de mogelijkheden zijn eindeloos! Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de perfecte invulling van jullie ideale bedrijfsuitje of workation.

teambuilding in Noorwegen
Kampvuurverhalen (Foto: Håkon Jørgensen-Visit Norway)

Wil je ook op workation naar Scandinavië? Laat ons weten wat jullie specifieke wensen zijn en wij creëren een onvergetelijke Xperience! Stuur ons een mail of gebruik het handige offerteformulier, en wij nemen contact op om alles tot in de puntjes te regelen.

    Offerte aanvragen

    Contactgegevens

    Reisgegevens

    Hoe ken je ons?